Lynex GX1500

Forside » Modeller » Lynex GX1500

Lynex TX1500

Aldrig før har en redskabsbærer været i stand til at tilpasse sig forholdene til perfektion. Tyngdepunkt og frihøjde.

Tyngdepunktet på TX1500 kan flyttes helt ud til det ekstreme. F.eks. kan frihøjden justeres hydraulisk mellem 10 og 55 cm, hvilket giver optimale muligheder både for at køre på skråninger op til 45 grader, samt på mosearealer eller i vandløb. Dette sker naturligvis trinløst fra fjernbetjeningen. Maskinen er affjedret i alle 4 hjørner hvilket giver en rolig gang uden vibrationer.

Anvendelsesområder

  • Volde/ skrænter
  • Vandbassiner
  • Fortidsminder
  • Vådområder
  • Vej anlæg
  • Naturområder

Transmission/Motor

Motoren er en Caterpiller på 100 HK som sørger for rigeligt med effektoverskud. Vi kan nævne, at der ikke er en eneste kilerem på hele maskinen. Hele den kraftige transmission sidder i lukkede gennem testede gearkasser. Vi har kun brugt de bedste komponenter for at sikre den højeste mulige virkningsgrad. Hvis maskinen skal køre med knuser og der ikke ønskes PTO drift, kan den også leveres med en stempelpumpe på 95 HK til knuseren.

Fjernbetjening

Vores Fjernbetjening er vores stolthed. Den har vi udviklet helt fra bunden af, og den eneste på markedet er det en to vejs kommunikation, hvilket gør at den bla. kan give værdifulde informationer om hvor stejl skråningen er, motor overvågning osv. Elektronikken er faktisk så robust, at fjernbetjeningen også sælges til industri maskiner.
Den bruger 2,4 Ghertz, hvilket betyder at den er godkendt stort set over alt selv på olie raffinerer. Rækkevidde er minimum 800 meter.

E

Se Lynex GX1500 i aktion

Vi har samlet lidt video, som viser maskinen i drift.

Har du spørgsmål eller ønsker du at se maskinen på egne hånd, så kontakt os nedenfor.

Kølere

Maskinen har en køler kapacitet som er beregnet efter Drift u Australien. Køleren er monteret med et støv og pollen filter som effektivt fjerner alle fremmedlegemer. Som ekstraudstyr kan TX1500 leveres med vendbare blæser vinger som er kontrolleres fra fjernbetjeningen.

3 punkt ophæng front PTO

Maskinen er som standard monteret med 3 punkt ophæng både for og bag samt front pto. Dette gør at TX1500 kan køre med alle redskaber som en traktor også kan køre med. Vores PTO er mekanisk hvilket gør at 98% af effekten ligger på PTOen og derfor ingen transmissions tab her.

Tekniske specifikationer

Type TX (Redskabsbærer)
Model TX1500
Motor 100 hk, CAT, Turbo Diesel, 4,4 l
Egenvægt 2.200 kg
Længde 240 cm, Lift arme 20 cm
Bredde 158-200 cm
Højde 132-155 cm
Venderadious
Skråninger op til 45°
Trepunktsophæng For & Bag, Kat.2, m. 1.000 kg
PTO tap – for Mek., 6 splines, 1000 RPM, L/R
Fjernbetjening Rækkevidde 800 m, 2,4 GHertz
Klippehoved 200-400 cm, alt efter redskab
Maskinen kan modificeres efter behov.
(*Forbehold for ændringer i tekniske specifikationer etc.)

Bliv ringet op af vores salgskonsulent